MOPAN Suceava

Sâmbătă, 28 martie 2015, începând cu ora 10:30, programul activităților Biroului Francez de la Casa Prieteniei continuă cu un alt moment inedit la care învităm publicul sucevean francofon și francofil.

„Voyage au pays des mots” este mai mult decât o călătorie în țara cuvintelor. Este călătorie de ințiere în lumea celor mai fascinante cărți scrise în limba franceză, de autori francofilofoni, care ne-au marcat copilăria, adolescența, maturitatea.

Protagoniștii acestui periplu sunt elevii de la Liceul Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu”, Liteni și de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni coordonați de prof.dr. Briana Belciug și prof. dr. Alexandra Sîrghi, care ne vor introduce în fascinanta lume a lui Apollinaire, Daudet, Vișniec, Saint-Exupéry, Prévert, Camus, Cernica, Yourcenar, Verne.

Diversitate, pasiune, aventură, mitologie, iubire, umanism, empatie, solidaritate, prietenie, iată doar câteva dintre cuvintele-cheie ale acestei întâlniri a liceenilor francofilofoni care vin în spațiul primitor al Biroului Francez pentru a împărtăși experiența intimă a lecturii și pasiunea pentru limba franceză.

Intrarea este liberă!

Vă invităm să vizitați și pagina noastră de facebook: www.facebook.com/biroulfrancez.casaprieteniei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava