MOPAN Suceava

„Am deja un diagnostic! Este corect? Cât de grav este? Care e cea mai eficientă terapie și cine mă poate îndruma către cel mai performant centru medical?” – sunt întrebări la care răspunsurile nu vin întotdeauna cu ușurință.

Din luna ianuarie 2014, pacienții pot primi mai ușor, prin platforma online WebMedic.ro,  răspunsuri medicale de la medici și profesori universitari, personalități ale lumii medicale din cele mai importante clinici și centre universitare din România.

WebMedic.ro este un proiect inițiat de ARCMed – Asociația Română pentru Consiliere Medicală, în parteneriat cu ROmedic.ro.  Proiectul oferă facilitatea de a alege dintr-o listă generoasă de medici de prestigiu, care oferă consultanță medicală online, direct pe email!

Mecanismul este simplu: utilizatorul își creaza cont pe www.webmedic.ro , alege din listă medicul de la care dorește un răspuns, completează o fișă medicală cu informații și detalii privind problema de sănătate, după care trimite intrebarea. De asemenea, poate încărca, după caz, fișiere cu analize medicale, examene paraclinice și imagini reprezentative pentru afecțiunea sa.

După efectuarea plății (prin SMS, card sau debit direct în cont bancar – la alegere), întrebarea ajunge la specialistul solicitat, iar răspunsul va fi transmis în contul pacientului și pe emailul acestuia, in intervalul de timp ales de fiecare medic în parte.

WebMedic.ro înlătură neajunsurile legate de listele de așteptare aglomerate, incapacitatea de deplasare și lipsa de timp. Platforma poate fi de ajutor în cazul patologiilor grave, poate oferi sfaturi pentru persoanele cu boli cronice, indicații de urmat în cazul anumitor simptome, oferă o „a doua opinie” în diagnosticele complexe, precum și consiliere în cazurile nerezolvate.

ARCMed – Asociația Română pentru Consiliere Medicală este o organizație non-guvernamentală care reunește membri cu preocupări științifice, medicale, social – umanitare, sprijinind activitatea de prevenție și informare medicală, alături de o echipă formată din cei mai buni medici din România.

Partenerul oficial al proiectului, ROmedic.ro, este unul dintre cele mai active site-uri medicale din țară, cu peste 9 ani de experiență în articole de specialitate și peste 1 milion de vizitatori lunar, având cea mai mare comunitate medicală online.

Parteneriatul Webmedic.ro cu specialiștii se bazează pe criterii de selecție riguroase ce vizează eficiența actului medical.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesați  www.webmedic.ro .

Persoană de contact:

Laura Pop
email: office@webmedic.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava