Concert pascal
MOPAN Suceava

Judeţul Iaşi, unde activează circa 18.000 de firme, a fost ocolit în ultimii ani de investiţii majore din cauza lipsei infrastructurii, astfel că se află pe locul doi în topul celor mai bogate judeţe din Moldova după cifra de afaceri realizată de companii, cu 18,2 mld. lei, şi pe locul 15 la nivel naţional.

Oamenii de afaceri români au cea mai mare pondere la cifra de afaceri realizată de companiile din Iaşi, însă antre­pre­noriatul este foarte fragmentat în judeţul din Moldova. Astfel, cele mai mari zece afaceri antreprenoriale contribuie cu doar 7% la cifra de afaceri a judeţului, în timp ce niciuna nu a reuşit să treacă de pragul de 200 milioane de lei rulaje anuale. Cel mai mare business deţinut de români în judeţul Iaşi este Fidelis Energy, companie activă în domeniul energiei electrice.

La Iaşi, Ziarul Financiar, împreună cu Banca Transil­vania, va organiza pe 12 mai conferinţa „Capitalul privat românesc – o şansă pentru dezvoltarea economică a Româ­niei“, unde se va discuta despre viitorul antreprenoriatului românesc în Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui şi Bacău.

Sursa: www.ziarulfinanciar.ro

ZF Antreprenorii României. Primii zece antreprenori din Iaşi aduc doar 7% din businessul judeţului, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava